Din ce în ce mai mulți copii consideră că „învățatul este plictisitor”. Înconjurați de explozia de informații și distracții oferite de mediile multimedia, învățământul școlar rămas mult in urma științei și tehnologiei informatice, nu reușește să trezească curiozitatea copiiilor astăzi și să îi motiveze pentru a învăța. Este un fenomen îngrijorător ce are impact in scăderea nivelului de educație al tinerilor și implicit al Romaniei.
ORA vă propune să revoluționăm sistemul de învățământ al viitorului țării prin construirea unui Centru al Cunoașterii pentru copii și tineret, interactiv si atractiv. Este conceptul de a învăța prin joacă stimulând curiozitatea și imaginația copiilor. Acest Centru poate fi un model pentru o școală a viitorului dar și un loc pentru lecții deschise unde actualele școli își pot aduce copiii pentru o mai bună asimilare a subiectelor. Centrul Cunoașterii - ORA va putea avea și rolul de centru pentru conferințe și evenimente în educație, lansări de programe și produse educaționale, care va încuraja participarea la procesul de educare al copiilor chiar și în timpul lor liber alături de familie.

Daca doriți sa participați efectiv la realizarea acestui proiect sau sa donați sume pentru realizarea lui va rugam sa ne contactați la office@ora.org.ro, sau sa accesati linkul: